Szállítás

A megrendelt termékek átvétele csomagszállítással történhet.


Csomagszállítás: 

Kiszállítás esetén csomagolási költségeket nem számítunk fel, azonban 25.000,- Ft vagy az alatti rendelések esetén a szállítási költség a vásárlót terheli. A szállítási díj egész Magyarországon egységes, nem függ a megrendelt termékek súlyától, méretétől vagy mennyiségétől, csak az egyidőben vásárolt termékek összesített árától. Ezen kívül utánvéttel történő fizetési mód választásakor az utánvét költsége is a vásárlót terheli. Átvételkor szíveskedjen ellenőrizni a kézbesítő előtt a csomag sértetlenségét. Ha sérülést talál, ne vegye át a csomagot, vetessen fel jegyzőkönyvet a kézbesítővel. A csomag fizikai sérüléséről utólagos reklamációt jegyzőkönyv nélkül sajnos nem áll módunkban elfogadni.

A szállítási költség:

Ha a teljes rendelés értéke 25 000 Ft-nál kevesebb , akkor
    - Postán maradó csomag esetén (ekkor ön megy be a csomagért a postára)                1.200,- Ft
    - PostaPontra történő szállítás esetén (Mol kút, Coop áruház, csomag automata)       1.400,- Ft
    - Házhozszállítás esetén:                                                                                               1.500,- Ft
Ha a teljes rendelés értéke eléri vagy meghaladja a 25.000 Ft -ot, akkor a szállítás Magyarország területén belül INGYENES az ön(ök) részére!

Érdemes a Postán-PostaPonton történő átvételt választani, mert így nem kell otthon várnia a futárt és akkor veheti át a csomagot, amikor önnek a legkényelmesebb. PostaPonton történő átvételen belül választhatja a következőket:
  - Postán maradó, ekkor az önhöz legközelebbi, vagy leginkább útba eső Postán kapja meg a csomagot,
  - Csomagautomatába, melyek éjjel-nappal elérhetők
 - a MOL benzinkúton vagy Coop áruházban történő átvétel mellett szól a hosszabb nyitvatartás és a kényelmes parkolási lehetőség is.
A PostaPontok címlistája és elérhetősége megtalálható a következő oldalon:

PostaPonton történő átvétel esetén kérem a rendelés végén lévő Megjegyzések rovatba írja be a kiválasztott csomagátvételi hely nevét és címét! 


Az utánvét költsége:

Utánvéttel történő rendelés esetén, a fizetendő összegtől függetlenül egységesen 400 Ft költséget számítunk fel.


Áraink bruttó árak és a forgalmi adót (Áfa) tartalmazzák.