Sena RideConnected

MOTOROZZ KAPCSOLATBAN
SENA HEADSETTEKKEL KORLÁTOK NÉLKÜL

A Sena RideConnected App egy teljesen új applikáció mely mind iPhone, mind Android-os telefonokra letölthető. Az app célja, hogy lehetővé tegye közted és a világ bármely pontján lévő motoros barátaid közötti kommunikációt. A mobiltelefonod segítségével megszűnnek a Bluetooth kapcsolatban létrehozható létszám és távolságbeli korlátok. Amíg van mobil internet elérésed létrehozhatsz saját csoportokat a barátaiddal, és a Sena headsetteiteken keresztül folyamatos kapcsolatban lehettek.

FŐBB TULAJDONSÁGOK

                           
Hangutasításos vezérlés     Csoport közlemény     Mobilinternetes kommunikáció     Saját csoport

KAPCSOLÓDJATOK MOBILTELEFOKKAL

SOK MOTOROS KÖZÖTT A LEGEGYSZERŰBB KOMMUNIKÁCIÓ

A Sena RideConnected App lehetővé teszi számodra, hogy a Bluetooth-os Intercom kapcsolat jelentette korlátok nélkül, mobiltelefonjaitok segítségével beszélgessetek egymással. Készítsd el saját profilod és küld el saját csoportodba szóló meghívódat annyi motorosnak ahánynak csak szeretnéd. Így mindannyian egyszerre tudtok "konferencia beszélgetést" folytatni, ugyan úgy, mintha csak egy asztal körül ülnétek.

  • Készítsd el saját profilod
  • Hozz létre saját csoportot
  • Hívd meg barátaidat SMS linken keresztül
  • Kapcsolódjatok egymáshoz Mobil Interneten
  • Üzenhetsz a többieknek a "hangosbemondón" keresztül, mint csoportvezető
  • Egyszerűen kezelhető felület
  • Hangutasításos vezérlés

KOMPATIBILIS TERMÉKEK

Minden Sena headset kompatibilis a RideConnected App-pal, ha upgradeled azt a legújabb firmware verzióra.

Minden Sena headset, mely Bluetooth 4.1-es vagy újabb verziójú (pl. 20S, 10S, 10C, 10R) közvetlenül is tudja vezérelni az App-ot, míg a többi, Bluetooth 3.0-át használó Sena headsetnél (pl. SMH10 vagy SPH10) az App csak a saját felületén vezérelhető.


VEZÉRLŐ UTASÍTÁSOK

A RideConnected App vezérelhető közvetlenül a Sena headsetről is, mint pl. a mikrofon be vagy ki kapcsolása.  Az alábbi Gombok Funkcióinak Útmutatása táblázat elmagyarázza, hogy az App mely funkciójának megváltoztatásához a headset mely műveletét kell elvégezni. (A képre kattintva egy videón is megtekinthető.)


EGY FORRADALMIAN ÚJ ÉLMÉNY


LETÖLTÉS

Töltsd le a Sena RideConnected App-ot az iPhone vagy Android-os mobil telefonodra hogy elkészíthesd saját csoportodat és kapcsolatban maradhass barátaiddal. A Sena RideConnected App-pal időt takaríthatsz meg és még élvezetesebbé teheted a motorozást!


btn-googleplay-en      btn-appstore-en