Fizetési módok

SENA Bluetooth Headset (sena.hu) Webáruház a következő fizetési opciókat kinálja: 

Utánvéttel


Az utánvéttel történő fizetés esetén a megrendelt termék(ek) átvételekor kell annak értékét kifizetni. Ha a megrendelést egy futár szállitja akkor a futárnál lehet készpénzzel vagy bankkártyával is fizetni. Ugyan csak lehet készpénzzel és bankkártyával fizetni, ha Postán maradóra vagy PostaPonton történő átvétellel kéri a szállítást. Csomagautomatánál csak bankkártyával történő fizetéssel lehet utólag fizetni.


Banki átutalás

A rendelés elküldése után, meg fogja kapni a szükséges információt az átutalási folyamattal kapcsolatban. A rendelt termékek szállitása, a befizetett összeg igazolása után történik.


Bankkártyával történő fizetés

Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!